Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Georgië - doorkijk 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

Dispuut Partitus

“Wij hebben met ons dispuut een geweldige reis door Georgië gemaakt! Het week programma is helemaal op maat gemaakt naar onze wensen. Het contact met Bohemian Birds was uitstekend, geen vraag was te gek. Ook de lokale gidsen stonden tijdens de trip altijd voor ons klaar. Ik kan ieder dispuut, en zeker de mensen verantwoordelijk voor de organisatie van de reis, aanraden om dit in samenwerking met Bohemian Birds te doen!”

Bekijk deze bestemming
Microsoft Teams image 2
Georgië
Georgië - Lustrumreizen

JC Cosmo

“Onze reis naar Georgië was er eentje om niet te vergeten! De ontzettend behulpzame gids heeft ons over de meest prachtige plekjes van het land verteld en ons meegenomen in de gastvrijheid van dit land. Historische dorpjes, raften, een heerlijke wijnproeverij en als hoogtepunt een hike door het National Park. Alles vooraf top geregeld door Bohemian Birds, waarbij met al onze wensen rekening is gehouden. Ook tijdens en na de reis erg betrokken en geen vraag was te veel moeite. Zeker een aanrader!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies