Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka
Sri Lanka - Lustrumreizen

Damesdispuut Persephone

Wij zijn met een damesdispuut van 19 meiden naar Sri Lanka geweest en wat was het een top reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en er is nul gedoe geweest. We hebben een hele aardige gids meegehad die ons de hele reis bij is gebleven. Al onze vragen konden we stellen en we voelde ons geen enkel moment onveilig. De samenwerking met BB ging goed, dus ik raad BB zeker aan, vooral als je dus met een grote groep gaat reizen, want met elkaar reizen zonder ervaring is (bijna) niet te doen! Wij zijn dus als groep erg tevreden over BB!!

Bekijk deze bestemming
Sri Lanka - tuktuk
Sri Lanka
Sri Lanka - Lustrumreizen

JC Gusta

”Wij zijn met 10 meiden op lustrumreis geweest naar Sri Lanka en zijn sinds gister terug. Dankzij bohemian birds hebben wij daar echt een top tijd gehad! Alles was goed geregeld en we hadden zelfs een prive chauffeur die ons over het gehele eiland rond reed. Zelfs aan de aanvraag of we in een boomhut konden slapen hebben ze voldaan, echt top!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies