Let's expand your horizon

Reviews

Reviews - pagina
Reviews- groepsfoto

Verhalen van anderen...

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk weten of je aan het juiste adres bent voor jouw groepsreis! Onderstaand vind je tal van groepen die jullie voor zijn gegaan. Of je nu op zoek bent naar informatie over bedrijfsreizen of over de tofste lustrumreizen. Let's expand your horizon!

Oeganda - aapjes
Oeganda
Oeganda - Lustrumreizen

JC Gulden

“Bohemian Birds heeft een ontzettende toffe lustrumreis voor ons weten neer te zetten. Met 10 man zijn wij in 14 dagen door Uganda gereisd en hebben we kunnen genieten van de highlights die Uganda rijk is! Met 2 prive gidsen zijn we veel te weten gekomen over de natuurparken met wildlife, maar ook over Uganda zelf en haar historie en cultuur. Daarnaast konden we genieten van extreme sporten zoals het raften op de nijl! En buiten een vol en avontuurlijk programma konden we in de lodges op de meest bijzondere plekken genieten van een paar flesjes ijskoude Nile Special of de van te voren bestelde flessen poepel en rode wijn. Nog steeds aan het nagenieten van deze onvergetelijke reis!!”

Bekijk deze bestemming
Voorstel1

Reisvoorstel ontvangen?

Vul ons formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op. Samen met jullie gaan wij werken aan een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.
Gratis reisadvies