Top
Image Alt

LAAT JE INSPIREREN

/ per persoon

Het zuidelijk gelegen Masaï Mara National Reserve in Kenia vormt eens per jaar het schouwtoneel van een adembenemend safari spektakel, namelijk; de Grote Trek. Moeder Aarde in haar meest wilde gedaante maakt dat dit de absolute bucket list koploper is voor elke natuurliefhebber

/ per persoon

Als we één land uniek mogen noemen, dan is het Madagaskar wel. Rond de 165 miljoen jaar geleden scheidde dit prachtland zich van het continent Afrika, waardoor het planten- en dierenrijk zich geïsoleerd ontwikkeld heeft met een unieke flora en fauna tot gevolg!

/ per persoon

Ontdek tijdens jullie lustrumreis de authentieke tradities van dit volk van Arabieren, Berbers en Islamieten en beleef samen sprookjesachtige avonturen in deze oase van mierzoete muntthee en outdoor adrenaline kicks!

/ per persoon

Het surrealistische rode duinlandschap van de Namib woestijn is waar dit fabelachtige land haar naam aan te danken heeft. Deze eindeloze zandvlaktes vormen de oudste woestijn ter wereld waar sommige planten al langer dan duizend jaar groeien.

/ per persoon

Oeganda, een land dat bij velen op de wishlist staat vanwege de berggorilla’s die hier nog in het wild te spotten zijn! Het is gelegen in Oost-Afrika, grenzend aan onder andere Kenia en Tanzania, maar veel minder toeristisch dan beide landen. Oeganda staat vooral bekend om de grote diversiteit in…

/ per persoon

Hoewel Ernest Hemingway Arfrika’s hoogste berg wereldberoemd maakte met zijn boek ‘The Snow of Kilimanjaro’, is de machtige kolos al eeuwenlang het hoofdonderwerp van vele mythen en legendes van het Masai volk.

/ per persoon

Waar Zuid-Afrika tot enkele decennia geleden nog werd gezien als het meest pijnlijke voorbeeld van raciale scheiding, heeft het land zich onder de inspirerende leiding van Nelson Mandela weten te ontwikkelen tot een gelijkwaardige ontmoetingsplek voor blank en zwart.